Restoran Riva

riva4

Info

Restoran "Riva" nalazi u mjestu Novalja na sunčanom otoku Pagu. Smješten je na atraktivnoj lokaciji sa terasom koja omogućuje gostima prekrasan pogled na more i otoke te nezaboravan zalazak sunca.

Kontakt

Obala kneza Domagoja 4,
Novalja, Otok Pag

Tel: +385 (0)99 518 2311
Email:

Radno vrijeme

Po dogovoru

Posebna ponuda

Djevojačka večer u restoranu Riva na otoku Pagu

Želite li svoju djevojačku proslaviti na otoku gdje zabava nikada ne prestaje, a pritom uživati u gastronomiji morskih specijaliteta i čarima tradicionalne mediteranske kuhinje?

Restoran "Riva" poznat je po svojim ribljim specijalitetima, no tu je također  i poznati paški sir i paška janjetina, stoga želite li uživati u moru, suncu i svježim morskim plodovima uz čašicu vrhunskog kvalitetnog vina, zapjevati  sa klapom i  zaplesati, ljubazno osoblje pobrinuti će za savršeni ambijent  i udovoljiti svim Vašim zahtjevima.

Organiziramo razne proslave prilagođavajući se potrebama gosta, zato dođite i prepustite se najluđoj organizaciji djevojačke večeri u stilu dive, a zatim se zabavite u jednom od aktraktivnih klubova na otoku.
U slučaju slobodnih termina, moguća organizacija smještaja ukoliko se rezervacija napravi tri tjedna prije. Za sve informacije javiti se na kontakt telefon ili e-mail.