Spremne za svadbu uz Healty lines

ac

Višak su baš ta 2cm u struku, koža nije najsjajnija, podočnjaci su tu od silnih obaveza, leđa napeta od stresa, ruke se tresu i pri pomisli na šminkanje....prepustite se u naše ruke i smatrajte sve to riješenim!


Individualni program koji uključuje mršavljenje, smanjivanje obujma, zatezanje i njegu kože, njegu lica i profesionalni makeup i to sve na jednom mjestu u salonu Healthy Lines .

Posebnu ponudu provjerite ovdje a u nastavku pročitajte detaljan opis tretmana.


TRETMANI:
HEALTHY KUPOLE
su posebno dizajnirane kupole za vježbanje na temperaturi od 37.5  stupnjeva.Zahvaljujući zamatanju u PVC foliju pojačava se detoksikacija i znojenje,te se ubrzava lipoliza (razgradnja masnih stanica) i potiče se brži protok limfe.
LPG CELLU M6
Lipomassage metodom bez kirurškog zahvata možete odstraniti masno tkivo otporno na dijete i vježbanje. Već nakon 6 tretmana rezultati na Vašem tijelu bit će vidljivi –figura je vitkija, a mršavite i oblikujete samo one dijelove tijela koje želite promijeniti.                                                                        

LPG MASAŽA NAMJENJENA JE ZA :
- anticelulitne tretmane
- rješavanje lokalizirane masnće (trbuh, bedra)
- oblikovanje tijela, zatezanje kože
- nakon trudnoće za vraćanje tijela u formu
- u menopauzi kad je dizbalans hormona

LPG LICE
Vakuumska masaža lica koja potiče proizvodnju kolagena i elastina u koži, te smanjuje bore i vraća koži sjaj i vitalnost.
TERMODEKA
Termo dekom sa grijačima postižemo učinak saune i pospješujemo prirodnu detoksikaciju organizma.Termo deka potiče otvaranje pora,mikrocirkulaciju te znojenje.Na taj način potiče se eliminacija toksina iz dubljih slojeva tkiva,što je znoj bezmirisniji i bezbojniji, to je količina toksina u organizmu manja . U kombinaciji sa profesionalnim anticelulitnim kremama djelujemo na smjanjenje celulita i tonifikaciju kože.

KAVITACIJA
trenutno jedna od načešće korištenih i najpopularnijih metoda mršavljenja. Bazira se na jakom djelovanju ultrazvuka pri čemu se razgrađuju masne stanice i šalju u krvotok. Nakon zahvata površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon zahvata, te se stoga osoba odmah nakon tretmana može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.
Tretmane kavitacije potrebno je provoditi jednom u sedam do deset dana, sa pratećom limfnom drenažom (elektrostimulacijom ili vakum drenažom). Broj tretmana koji je potreban je individualan te se određuje nakon provedene inicijalne dijagnostike. Ona najčešće uključuje mjerenje potkožnog masnog tkiva.

 
Kavitacija je predviđena za slijedeće:
- preoblikovanje i gubitak lokalizirane masnoće (trbuh, bokovi, bedra, natkoljenica ili stražnjica)
- smanjenju naslaga celulita
- reaktivaciji lokalne cirkulacije
- poboljšanju kvalitete kože i vezivnog potkožnog tkiva.
Ukoliko kavitaciju provode stručne osobe praksa je pokazala kako su učinci brzo vidljivi i dugotrajni.

MAKE UP
uključena su dva sminkanja , jedno probno + jedno po želji

Fancy Hen