Uvjeti prodaje

PODACI O PRODAJNOM MJESTU

Na web stranicama www.djevojackavecer.hr smješteno je elektroničko prodajno mjesto - Web trgovina društva:
Total Knockout

Peter Krušić s.p.

Ul.Nikole Tesle 15

3310 Žalec

Slovenija

OIB: SI65508475

Artikli iz Web shopa mogu se kupiti i naručiti isključivo putem interneta.
Korištenjem web trgovine obvezujete se poštivati sljedeće uvjete i pravila, navedena u tekstu niže.

NARUČIVANJE ROBE

Naručivanje robe vrši se putem web shopa. Prodavatelj se obvezuje  isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca robe telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

PLAĆANJE ROBE


Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti na jedan od sljedećih načina:

Po ponudi - uplatom na žiro račun (Internet bankarstvo/pošta/banka)

Ovaj oblik plaćanja je najpovoljniji jer time izbjegavate dodatni trošak od 1,83% od ukupne vrijednosti pošiljke  te usluge otkupnine koji naplaćuje Hrvatska pošta. Nakon što zaprimimo vašu narudžbu provjerimo da li sve proizvode koje ste naručili imamo na stanju, a nakon toga vam šaljemo predračun za uplatu na vaš e-mail. U slučaju da nemamo sve proizvode kontaktirat ćemo vas za eventualne zamjene. Predračune šaljemo radnim danom od ponedjeljka do petka, kada nam je dostupan uvid  u stvarno stanje raspoloživosti proizvoda. Ukupni iznos sa ponude uplatite preko internet bankarstva ili u pošti/banci/Fini na naš žiro račun.
Obavezno kod plaćanja naznačiti broj ponude u pozivu na broj. Roba se šalje kada je uplata vidljiva na našem žiro računu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.  Proizvode koje ste naručili držimo na rezervaciju dva dana od trenutka kada ste primili naš predračun na e-mail. Ukoliko niste uplatili u tom roku rezervacija se poništava te vas molimo da  nas kontaktirate radi provjere stanja ili zatražite novi predračun.

Važno: Ispis narudžbe koji vam stigne na e-mail je samo automatska potvrda narudžbe i na njoj nije iskazan broj žiro računa kako ne biste uplaćivali pogrešne iznose prije no što dobijete  predračun za uplatu s provjerenom raspoloživosti proizvoda te točnim iznosom poštarine.

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om.

Pouzećem- gotovinom pri preuzimanju pošiljke od Hrvatske pošte

Za plaćanje pouzećem osim poštarine zaračunava se i usluga otkupnine u iznosu 7,20 kn. Navedeni iznos je iskazan na računu koji primite. Prilikom uručenja pošiljke dužni ste uplatiti i naknadu za transakciju novca najmanje još 5,00 kn, odnosno 1,83 % od ukupne vrijednosti pošiljke. Taj iznos vam ne možemo iskazati na primljenom računu.

Pošiljke šaljemo Hrvatskom poštom kao preporučene pošiljke i pakete, što znači da vam pošiljke dostavlja vaš redovni poštar u uobičajeno vrijeme (obično prijepodne), a ne možemo dogovoriti točan sat dostave. 


Okvirno vrijeme dostave pošiljki:
Pošiljke šaljemo radnim danom od ponedjeljka do petka, kada imamo evidentiranu uplatu na žiro računu ili primljen dokaz o uplati. Vrijeme dostave iznosi maksimalno 3 radna dana ne uključujući datum predaje pošiljke.

DOSTAVA I CIJENA DOSTAVE

Troškove slanja pošiljke snosi kupac. Troškovi slanja ovise o načinu plaćanja, vrijednosti i težini pošiljke.


HP Express

Poštarinu za Hp express vam ne možemo unaprijed odrediti već ju plaćate prilikom preuzimanja a za više informacija pogledajte službene stranice
Hrvatske pošte ili nas kontaktirajte.

PREPORUČENO PUTEM HRVATSKE POŠTE

Cijena dostave ovisno o težini iznosi 15,20 kn do 19 kn.

Cijena dostave za pouzeće ovisno o težini iznosi 19,90 kn do 27 kn.

Košarica će automatski izračunati cijenu dostave, s obzirom na odabrane parametre.

Navedene cijene ne sadrže PDV.

POVRAT I REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na povrat proizvoda ako naručenim proizvodom iz bilo kojeg razloga nije zadovoljan. Kontaktirajte nas u roku od 14 dana na e-mail radi dogovora oko povrata. Povrat možete ostvariti samo u slučaju da se proizvod vraća u stanju u kojem vam je bio dostavljen (originalnom pakiranju, nekorišten). Troškove poštarine kod povrata robe snosi kupac.


IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA TE NJIHOVOM KORIŠTENJU

Total Knockout obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Total Knockout i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.


INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

Sadržaj Djevojackavecer.hr web trgovine je zaštićen i Total Knockout ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korištenje. Svako neovlašteno korištenje tekstova, slika i svog  ostalog sadržaja smatra se postupanjem protivnim Zakonu o autorskom pravu te podliježete zakonskim sankcijama. Ukoliko želite koristiti neki dio sadržaja, obavezno nas kontaktirajte.


Dostupnost www.djevojackavecer.hr web trgovine

Iako Vam Total Knockout nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, ne možemo grarantirati da će usluge na Djevojackavecer.hr biti kontinuirano dostupne, zbog grešaka, održavanja ili uvođenja novih sadržaja.


Oglašavanje

Dio Djevojackavecer.hr stranica predviđen je za oglašavanje i oglašivači su odgo
vorni da ti materijali budu usuglašeni sa zakonskim normama i pravilima. Total Knockout nije odgovorna za bilo kakve pogreške i nepravilnosti marketinških materijala.