Stari Glog

logo

Info

Ako Vam je dosta buke i gradske strke, bježi Vam se od svakodnevnog stresa, niste jos isprobali paintball ili se okusali u strelicarsvu, želite sebi i svojima osig urati ugodan vikend i druženje sa prirodom, na pravom ste mjestu : )

Kontakt

Stari Glog 28,
10 343 Nova Kapela

Tel: +385 01 2790 660
Email:
Web: http://www.paintball-zagreb.com

Radno vrijeme

Po dogovoru

Posebna ponuda

Proslava djevojačke od 150 kn po osobi

Prekrasno izletište nadomak Zagreba, Stari Glog u svojoj ponudi nudi vam smještaj u apartmanima, paintball aktivnosti, jahanje, vožnju buggijima te nakon svega uživanje u finim obrocima spremljenim sa namirnicama uzgojenim na samom gospodarstvu.

Ukoliko ste se odlučili na proslavu djevojačke daleko od gradske gužve a uz to želite i neke adrenalinske aktivnosti imanje Stari Glog je idealno za vas. Imanje se sastoji od dva apartmana sa po 6 ležajeva no mogući su i dodatni ležajevi na zahtjev.
Osim apartmana tu je i prekrasno uređeni štagalj idealan baš za proslave i zabave, natkrivena i zatvorena terasa sa ražnjem i simpatično preuređena prostorija koju su vlasnici nazvali birtija.
Ako ste se zaželili i nekih ativnosti na imanju,uživati ćete na paintballu u posebno pripremljenom ambijentu stare bukove šume na prostoru većem  od 10 000m2!