Nova Spa

banner2

Info

NovaSpa Wellness centar osvježenje je u zagrebačkoj wellness ponudi. Centar se sastoji od četiri odvojene Spa zone nazvane po prirodnim elementima.
Spa zone Voda i Zemlja namijenjene su za privatno korištenje saune i jacuzzi bazena, Spa zona Vatra predstavlja neuobičajeni koncept za proslave i druženja, dok je Spa zona Zrak u potpunosti podređena vašoj revitalizaciji kroz masaže i spa rituale.
Isprobajte finsku ili bio saunu, uživajte u osvijetljenom jacuzziju ili se opustite uz jednu od brojnih masaža ili rituala njege lica i tijela! I to sve bez nepozvanih posjetitelja, u privatnosti vama bliskih osoba.

Kontakt

Zagrebačka avenija 104,
10 000 Zagreb

Tel: +385 (0)1 5534 644
Email:
Web: http://www.novaspa.hr/hr/

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja 11-23h

Posebna ponuda

Spa Night Djevojačka večer od 700 kn

Ekskluzivna ponuda wellness centra garantira vam odličan relax provod uz pjenušac i nezaboravne trenutke uživanja kroz nesvakidašnju zabavu.
Opustite se u finskoj sauni u društvu prijateljica i nazdravite mladenki uz mjehuriće jacuzzi-a.

VIP DJEVOJAČKA ZA DO 5 OSOBA


Finska sauna u mirisima koji će vas natjerati da živnete, mjerurići jacuzzia koji vas polako prizivaju da uronite svoje tijelo i tri relax zone za duga čavrljanja o dobrim starim vremenima i bivšim ljubavima... I naravno – grupa cura spremna za provod!
Uz pjenušac i voće priče lakše kreću, a cijeli doživljaj zaokružit će i opuštajuća masaža.
I spremne ste uvući se u svečane haljine!

Cijena za 3h korištenja za 5 osoba 700 kn

ZLATNI PAKET ZA MLADENKE

Svaka mladenka želi biti posebna – priuštite si ritual u zlatu i blistajte taj dan!
U kombinaciji 4 dolaska revitalizirajte svoj duh i tijelo i postignite savršeni balans u kaosu priprema za taj, posebni dan. Ritualima njege lica i tijela izbrišite znakove umora i uživajte!


Paket od 4 dolaska 2.000 kn
( moguće dogovoriti i pojedinačne dolaske)